Marius Bodnariu s-a intalnit cu baietii pentru prima oara, dupa aproape trei luni

COMUNICAT OFICIAL  – 10 Februarie 2016 – CAZUL BODNARIU: MARIUS S-A ÎNTÂLNIT CU BĂIEȚII PENTRU PRIMA OARĂ, DUPĂ APROAPE TREI LUNI!                                                       

Marius Bodnariu s-a intalnit cu baietii, pentru prima oara dupa aproape trei luni (bilingual)
(old photo)

Ieri a fost o zi importantă pentru Marius și Ruth. După aproape trei luni, pentru prima oară, a putut și Marius să-și vadă băieții, pe Matei și pe Ioan. Până acum, doar lui Ruth i s-a dat voie să-i vadă o dată pe săptămână, timp de două ore. A fost emoționant: două ore pe care Marius le-a anticipat și așteptat cu nerăbdare, asteptare cu atât mai grea ținând cont că i se promisese că-l vor lăsa să-i vadă pe băieți săptămâna trecută. Dar Barnevernet a amânat cu o săptămână întâlnirea, pentru că… nu “reușise” să pregătească toate “aspectele” ce țineau de acea vizită.

Și Ruth s-a bucurat nespus când a văzut cât de fericiți erau băieții să-l vadă pe Marius. Iar Marius s-a bucurat de bucuria copiilor, dar și pentru Ruth, care aproape căzuse în depresie săptămâna trecută, când lui Marius i-a fost anulată și amânată vizita.

Ambi băieții s-au bucurat nespus să-l vadă pe “papa”. Au mâncat împreună hot dogs (dorința pe care băieții au avut-o la întâlnirea anterioară cu Ruth) și în timp ce mâncau, Ioan a spus: “Eu iubesc…” Ruth a întrebat: “Îți place mancarea?”, iar el a răspuns: “Iubesc pe papa!”

Matei le-a spus părinților un vis pe care l-a avut, un vis în care erau din nou împreuna. Marius l-a intrebat dacă în vis erau împreună toți. Matei a răspuns: ”Da, erau împreună Eliana, Naomi, Ioan, Ezechiel, mama, papa și el, Matei!”

Domnul să lucreze și să aducă acea zi cât mai curând! O așteptăm cu toții și, cu atât mai mult, o așteaptă Marius, Ruth și copiii! Un lucru este clar: copiilor le este dor și îi iubesc pe părinți! Dumnezeu protejează mințile lor firave și chiar prin visuri de noapte îi mângâie și îi încurajează!

Bucuria revederii a fost umbrită de câteva aspecte care i-au îngrijorat mult pe părinți. Pentru moment și din motive obiective, nu le vom face publice, dar vă îndemnăm să vă rugați împreună cu noi lui Dumnezeu pentru copii, ca să-i păzească atât psihic, cât și fizic, pentru că știm că numai El o poate face!

Marius și Ruth vă sunt recunoscători pentru dragostea și continuul dumneavoastră suport!

Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt

Echipa de organizare și inițiativă: Pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timotei Dinică, Pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabău, Dennis Stoia, Paul Susman, familia extinsă Bodnariu